Ugrás a fő tartalomra

Bejegyzések

Bejegyzések megjelenítése ebből a hónapból: június, 2012

Csináld magad kötény - régi ingből

Ki gondolná, hogy milyen könnyen és egyszerűen lehet készíteni régi ingből kötényt. Pedig igen, íme. A hátuljától megválunk, a nyakát a gallérral meghagyjuk, és az elejét pedig megigazítjuk. Kötőt varrunk rá és már kész is a kötény. Máris neki lehet kezdeni a főzésnek, mindezt stílusosan. Forrást a képre kattintva találjátok.

Ötletek kis erkélyekre

A nagyvárosokban igen sokan laknak panellakásban vagy régi bérházban. Ezeknek a legtöbbjének van erkélye, a általában azonban nem használjuk ki őket. Néhány ötletet szedtem össze, hogy tehetnénk egy kicsit tetszetősebbé, természetközelivé. Mottó: Hozd magadhoz közel a természetet. :) Source: poolsandpearls.tumblr.com via kym on Pinterest Source: apartmenttherapy.com via Sandra on Pinterest Source: dishfunctionaldesigns.blogspot.ca via Apiradee on Pinterest Source: stylisheve.com via Janick on Pinterest Source: stylisheve.com via Leyla on Pinterest Source: stylisheve.com via Toni on Pinterest Source: stylisheve.com via Toni on Pinterest Source: stylisheve.com via Jennifer on Pinterest Source: cdn.stylisheve.com via Carrie on Pinterest Source: shelterness.com via Kirstie on Pinterest                                                  

Rongyszőnyeg régi pólóból

Hogy készíthetünk magunknak rongyszőnyeget? Íme egy ötlet. Egy régi pólót kilyukasztgatunk, mely az alapot képezi, majd pedig a lyukakba fűzzünk bele anyagdarabokat. Ha szeretnénk akár mintát is készíthetünk bele. Az elkészítését képekkel illusztrálva megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve, valamint a képre kattintva találjátok.

Cégtábla drótfogasból

Íme egy könnyűszerkezetes nagyon kreatív cégtábla, mely drótfogasból készült.  Forrást a képre kattintva találjátok.

Fonott kosár használt papírból

A papír is egy olyan termék melyet, amúgy is szelektíven gyűjtünk az újrahasznosítás miatt. Most egy ötletes fonott kosarat mutatnék nektek, mely használt papírból készült. A részletes leírást képekkel megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve, valamint a képre kattintva találjátok.

Mire jó a konzervdoboz

Általában a konzervdobozokat a legtöbben csak kidobják - remélem azért a szelektívbe -. Most egy pár ötletet szeretnék mutatni nektek, hogy lehet akár otthon is hasznosítani őket. váza kézműves kelléktartó virágtartó "bádogember" robotfejek fésűtartó fali tároló a konyhába lámpás rendszerező fűszernövény tartó hűtőmágnes gyertyatartó "fagylaltos kehely" zacskótároló lámpabura Forrásokat a képekre kattintva találjátok.

Fali polc raklapból

Ha egyedi polcot szeretnétek a falra, akkor az alábbi képösszeállítás segítségével ezt szinte gyerekjáték lesz megvalósítani. Egy kis festéssel, vagy pácolással még fel is dobhatjuk a raklapból készült fali polcunkat. Forrást a képre kattintva találjátok.

Tolltartó - csináld magad

Bár még csak most kezdődött el a nyár, azért egy tolltartó még ilyenkor is jól jöhet, hogy gyermekeink sok alkotásához szükséges ceruza és filctoll mindig kéznél legyen. Most találtam egy kreatív ötletet, melyhez nem kell sok anyag, se sok pénz és még gyorsan is el lehet készíteni. Anyag tekintetében szerintem bármilyen felesleges régi anyagból, vagy darabokból is meg lehet csinálni. A leírást képekkel megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve, valamint a képre kattintva találjátok.

Kalap pólóból

A nyári melegben egy kis árnyékot adhat fejünknek egy kalap, mely sokféle lehet. Most egy olyan ötletet mutatnék, mely leírja lépésről lépésre, hogy készülhet a fejfedő, nekünk vagy gyermekünk számára egy régi pólóból. Elkészítéséről képeket és az útmutatót itt találjátok. Forrás fent jelölve, valamint a képre kattintva találjátok.

Zsalugáter, mi minden készülhet belőle

Azt vettem észre, hogy a zsalugátert ismét egyre több helyen használják, mondhatni reneszánszát éli. Aki mégsem a megszokott módon szeretné használni, annak íme néhány ötlet. előszoba fogas fejtámla, fali dekoráció dohányzó asztal polctartó fejtámla kerítés  könyvespolc kis szekrény üzenőfal kerti pad szekrény magazin tároló szék pad kép rendszerező nyíló ajtó konyhasziget virágosláda falburkolat virágtartó asztal házi üzenőfal ágyvég akasztós szekrény asztal Forrásokat a képekre kattintva találjátok.