Ugrás a fő tartalomra

Farsangi jelmez - dinoszaurusz

Bár még csak január van és épp, hogy leszedésre került a karácsonyfa (nálunk ez csak a hétvégén történik meg), de akinek kicsi gyermeke van, az máris a farsangon gondolkodik. Nemhiába, a gyerekek mellett nem lehet unatkozni. Egyik projektet követi a másik.
Ez nálunk sincs másként, kivéve, hogy egyenlőre úgy néz ki, hogy a jelmez nem változik. A fiam idén is dinoszaurusz szeretne lenni. Mondhatni hagyományőrző... :-)

Amikor tavaly mondta, hogy az szeretne lenni, akkor először gondolkodtam, hogy is fogom ezt megoldani, de végül leültem megrajzoltam és a férjem unokahúga, Andi megvarrta. Szabásmintának az egyik melegítő nadrágját és kapucnis felsőjét választottam. A farkincája szivacsdarabokkal van kitömve, így megtartja az alakját. Az eredmény szerintem jó lett. Végül is a fiam imádta, imádja és ez a lényeg. Már most készül, hogy a hangja az idei farsangon élethű legyen hozzá..... :-)



A kép és a leírás saját tulajdon.



Megjegyzések

Unknown üzenete…
Szia az lenne a kèrdèsem h nem adod el a jelmezt?
Edina üzenete…
Szia,
valószínűleg már nem aktuális, de azért válaszolok. :)A dinó jelmez idő közben már krokodil jelmezzé is átalakult. Jelenleg is megújuló fázisára vár. De köszönöm az érdeklődésedet.. :)
Üdv,
Edina

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Esővízgyűjtő - csináld magad

A víz óriási kincs. Ennek megfelelően az esővíz hasznosítása a mai világban szinte elengedhetetlen, főleg kertes házaknál. Sokféle módja lehet, hogyan gyűjtsük. Most az egyiket szeretném megosztani veletek, melyet Kathy C. blogján találtam. A folyamatot lépésről lépésre megtaláljátok itt . Forrás fent jelölve.

Kreatív lépcsőkorlát

Íme egy kreatív lépcsőkorlát. A közbenső elemek helyett itt kötél van, melyet kampók és horgok segítségével rögzítettek, illetve feszítettek ki. Ötletes és jól is néz ki. Forrást a képre kattintva találjátok.

Zsalugáter, mi minden készülhet belőle

Azt vettem észre, hogy a zsalugátert ismét egyre több helyen használják, mondhatni reneszánszát éli. Aki mégsem a megszokott módon szeretné használni, annak íme néhány ötlet. előszoba fogas fejtámla, fali dekoráció dohányzó asztal polctartó fejtámla kerítés  könyvespolc kis szekrény üzenőfal kerti pad szekrény magazin tároló szék pad kép rendszerező nyíló ajtó konyhasziget virágosláda falburkolat virágtartó asztal házi üzenőfal ágyvég akasztós szekrény asztal Forrásokat a képekre kattintva találjátok.